Over ons

We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van individuele menselijke relaties, en we hebben veel verstand van groepsdynamica. We focussen op factoren die mensen in het samenwerken meer stimuleren en tegelijkertijd effectiever maken. We bevorderen blijvende gedragsveranderingen (met borging).

▁▁▁▁
Oprichter en managing partner
Lajos Barsony:

Full time hotel business professional (1983-1994). Zelfstandig personal coach (1994-2016). Executive business coach en developer (2017-heden). 

Lajos is een gevoelsmens met een uitstekende intuïtie en een attente en dienstverlenende houding naar mensen, ontwikkeld in de internationale hotellerie. Hij ontdekt snel en feilloos wat de ontwikkelingspunten zijn voor zijn cliënten, zowel als persoon, als in hun werk. Hij heeft vele jaren ervaring als personal en mental coach in ademhalingstechniek en voice dialogue. Hij heeft mensen op een zeer persoonlijke en gedreven manier geholpen om hun leven beter op de rit te krijgen, door zich te verbinden met hun authentieke eigenschappen en vanuit ontspanning en met meer vertrouwen te communiceren. Lajos heeft het vermogen om met allerlei mensen van diverse niveaus, karakters, functies en culturen te kunnen werken aan het verbeteren van hun business performance. Tot zijn klantenkring behoren leidinggevenden uit zeer uiteenlopende branches zoals de advocatuur, het uitzendwezen, het waterschap, concertgebouw, zzp-ers.

LinkedIn
Blije, succesvolle
ondernemers met overzicht & rust.

Onze visie

Zonder enige vorm van zingeving (doel, missie of visie) kiezen de meeste mensen de weg van de minste weerstand. Ze mijden risico, wat een natuurlijk mechanisme is. Risico’s nemen op z’n tijd is echter noodzakelijk om nieuwe talenten tot ontwikkeling te kunnen brengen, zowel individueel als in groepsverband. 

Als mensen zich veilig voelen om zich buiten hun comfortzone te begeven, dan kunnen ze zich substantieel ontwikkelen. Dat is de basis voor autonomie. Die veiligheid hangt sterk samen met het gevoel onderling verbonden te zijn.

De kernwaarden van ons bedrijf die we graag met onze klanten delen. 

Autonomie We zien het als noodzaak om medewerkers in hun baan zo veel mogelijk vrijheid te geven om het werk te organiseren naar eigen inzicht. Dit betekent dat mensen als meer volwaardig worden gezien en veel meer uit hun talenten zullen halen.

Verbinden Dit vraagt om anders leren samenwerken. Tot een goede samenwerking komen betekent in de praktijk zowel rationeel als emotioneel optimaal leren verbinding te maken.

Positief selecteren We leren mensen bewust aandacht te geven aan de behulpzame aspecten van het samenwerken.

Leren loslaten Met succes afstand nemen van de eigen positie en in de schoenen van de ander gaan staan is de beste investering in menselijke communicatie.

Zelfactualisering Het vergroten van zelfinzicht en medewerkers zelf zorg laten dragen voor de optimale ontwikkeling van hun capaciteiten en talenten komt zowel henzelf als de organisatie ten goede. Zelfontwikkeling en optimale prestaties gaan uitstekend samen.

Barsony & Partners © 2017 | PRIVACY STATEMENTWebdesign: Web Made Easy